« terug naar nieuws

Grapje! Moet toch kunnen?

 In nieuws

Van 26 t/m 30 september 2022 organiseert Stichting School & Veiligheid De Week Tegen Pesten.

De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’ Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Een groep waarin lachen en plezier hebben zorgt voor verbinding en betrokkenheid en een positieve norm zet. Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maak je een goede start in het nieuwe schooljaar waarin je met elkaar zorgt voor een fijne en veilige school.

Doe mee!

De Stichting School & Veiligheid ondersteunt leraren met inspiratie, informatie en lesmateriaal om met je klas aan de slag te gaan. Pesten voorkomen doe je het hele jaar, maar door aan het begin van het schooljaar actief mee te doen met de Week Tegen Pesten zet je alvast de positieve toon voor het komende schooljaar.

Meedoen aan de Week Tegen Pesten kan op veel manieren, zoals: je school op het Week Tegen Pesten Google-kaartje pinnen; de Week Tegen Pesten-poster bestellen; gebruik maken van het gratis lesmateriaal en meedoen aan activiteiten. Elke school geeft een eigen invulling aan de week. Dat is de kracht. Het gaat erom dat er aandacht is voor pesten. Doe jij ook mee?

Op de pagina Doe mee! vind je alle informatie.